You are here

Can't join any room and play. Only possible with quest.

Before posting make sure you are aquainted with our forum rules.

5 posts / 0 new
Last post
Offline
ffa eu top 28%
team eu top 95%
Can't join any room and play. Only possible with quest.

Hi there!

Problem poped up about week ago i thought it might go away but it still here.

Curve fever 2

I login on my account and i cant join any room, no custom no quick. It's only possible to play if i have quest added. Anyone else have no problem playing on my PC, so it's only my acc thats having problems...

Help me Obi-Wan-Kenobi you're my only hope Smile

sam_pum's picture
Offline
Champion
Moderator
team eu top 1.4%
Clan: Jeff

Hello kpaxsuxplay,

I have never heard about this problem before. So you can’t join any room (premium/non-premium) while logged in on your account?

Did you try logging in with another account?

 

My name is Jeff.

Offline
ffa eu top 28%
team eu top 95%

Hi sam_pum,

Yeah i tried, and new acc no problem, acc of my buddies - no problem.

My account only with added guest, without cant play. I add guest join lobby - can play, kick guest while im in lobby - can play, i leave lobby i can't play anymore (but if i add guest again it works).

So yeah, i googled with anything comes to mind and havent found this problem, seems im first.

If other logins would failed i would agree its problem with flash, browser, operating system - u name it. I reinstalled flash and browser btw - no help.

 

So the problem is with my acc alone. Maybe some1 reported me and some1 blocked me?

Dunno, i dont do anything to be reported, so im kinda confussed...

 

Any suggestions?

 

 

sam_pum's picture
Offline
Champion
Moderator
team eu top 1.4%
Clan: Jeff

You are the first one with such a problem indeed. You are not blocked, so don’t worry about that.

Is it possible to get some screens/video so I can see where it goes wrong? 

My name is Jeff.

Offline
ffa eu top 28%
team eu top 95%

Ok, dunno what changed since yesterday, but its now fixed... Didnt change anything in system... it just started working again... Case closed.