You are here

Can't join room

Before posting make sure you are aquainted with our forum rules.

36 posts / 0 new
Last post
Offline
Can't join room

I just can't join any room. or even create a new one.. i'm a premium member so i payed for this but now i can't play.

i can login perfectly, see all the available rooms i click on one and it just keeps showing 'Entering room!' but nothing happens..

Please help

Offline

well it seems i can join american rooms, but i'm from belgium it's in the centre of europe?

WranDon's picture
Offline

The centre of the EU at least is in Bavaria and the CF server is in Munich, anyway, this problem occurs from time to time. Just refresh the page (the page, not the lobby list, press F5) and try, again and again. That's all you can do.

WranDon - the forum slut

Offline

well this doesn't work, i have this for few days now on any browser it's clearly something wrong with the site because i can join american rooms just tell me how this is possible?

 

WranDon's picture
Offline

I don't know. You can also try waiting, after some minutes something might happen ...

WranDon - the forum slut

Offline

sometimes i get the error :'UH,OH.. This room cannot be joined it may no longer exist or you may have disconnected. Try refreshing the list'. i don't know if this helps

but please HELP ME

 

Offline

you're no mod i gues?

WranDon's picture
Offline

I'm not a mod, no, and they won't really be able to help you either, the mods have nothing to do with the game itself, only with the forum and the clans site and so on. However, you could also try emptying your cache.

WranDon - the forum slut

Offline

i did nothing helped

WranDon's picture
Offline

Sorry, I don't know then. You could also write a mail to supportatcurvefever.com.

WranDon - the forum slut

Offline

well i can play when i'm a guest but that sucks

 

WranDon's picture
Offline

Sorry. I have done everything I could for you.

WranDon - the forum slut

Man! I have exactly the same problem! thought i was the only one..

Offline

Same problem here. Since a week or two I can't join any room, neither create a new one when I log in on my Windows 8 laptop. On my Mac everything works fine (using the same account!). I created a new account on my Windows laptop, but that makes no sense. Just like Jonasderp playing as Guest does work, but that sucks indeed. Very strange... I can't figure this out... Hope that someone has the solution...

WranDon's picture
Offline

WranDon - the forum slut

Offline

Well now it is working for me yesterday, but it did happened again few minutes ago!!! D:

 

My curvefever game points - 116

Offline

I just did try, but with no succes... 

Offline

I've had the same problem the last 13 days. Really frustrating, and my skills are draining... Only way to play is by creating a room with Guest, then signing into account ingame and have friends join - really limits the game !!!

Offline

micked

Geert's picture
Offline
Developer
Moderator
Clan: MOD

Can you check this tool and give output back in this thread: http://funny.io/playeriodebugger.swf


 

Offline
Clan: Im

Running Player.IO tests

[X] Successfully did simple Player.IO web request
[X] Successfully connected to Player.IO webservices
[X] Successfully loaded Player.IO PlayerObject
[X] Successfully loaded PayVault
[X] Successfully connected to Player.IO Multiplayer Service

Success! Everything works as expected.

Offline

Running Player.IO tests

[X] Successfully did simple Player.IO web request
[X] Successfully connected to Player.IO webservices
[X] Successfully loaded Player.IO PlayerObject
[X] Successfully loaded PayVault
[X] Successfully connected to Player.IO Multiplayer Service

Success! Everything works as expected.

 

but still not able to join a room..

Geert's picture
Offline
Developer
Moderator
Clan: MOD

Can you guys visit this link: http://88.198.230.7/


 

Offline

http://funny.io/playeriodebugger.swf  >>

Running Player.IO tests

[X] Successfully did simple Player.IO web request
[X] Successfully connected to Player.IO webservices
[X] Successfully loaded Player.IO PlayerObject
[X] Successfully loaded PayVault
[X] Successfully connected to Player.IO Multiplayer Service

Success! Everything works as expected.

 

http://88.198.230.7/  >>

Dit XML-bestand lijkt geen geassocieerde stijlinformatie te hebben. De documentstructuur is hieronder weergegeven.
      <cross-domain-policy><site-control permitted-cross-domain-policies="all"/><allow-access-from domain="*" to-ports="*"/><allow-http-request-headers-from domain="*" headers="*"/></cross-domain-policy>

 

Still not able to join rooms in Europe. Clicking on a room displays highlighted 'Entering room!', but nothing happens... The 'UH, OH...' message only appears on a few rooms and seems to be correct.

In America zone no problems, but so few players...

Any other suggestion, Geert?

Offline

http://88.198.230.7/  >>

 

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<cross-domain-policy>
<site-control permitted-cross-domain-policies="all"/>
<allow-access-from domain="*" to-ports="*"/>
<allow-http-request-headers-from domain="*" headers="*"/>
</cross-domain-policy>

############################

I too can join the America zone, and join Europe as Guest. With Guest I can sign into the account when in-game.

I am able to join games from different locations, just not at home. I tried changing IP and DNS settings so many times, also clearing browser data. Nothing seems to work!

Offline

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<cross-domain-policy>
<site-control permitted-cross-domain-policies="all"/>
<allow-access-from domain="*" to-ports="*"/>
<allow-http-request-headers-from domain="*" headers="*"/>
</cross-domain-policy> 

 

Offline
Clan: Pnda

I can't login. A bit other problem what is also put on the forum by several players. Results of this tests:

 

http://funny.io/playeriodebugger.swf:

Running Player.IO tests

[X] Successfully did simple Player.IO web request
[X] Successfully connected to Player.IO webservices
[X] Successfully loaded Player.IO PlayerObject
[X] Successfully loaded PayVault
[X] Successfully connected to Player.IO Multiplayer Service

Success! Everything works as expected.

 

http://88.198.230.7/:

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
      <cross-domain-policy>
<site-control permitted-cross-domain-policies="all"/>
<allow-access-from domain="*" to-ports="*"/>
<allow-http-request-headers-from domain="*" headers="*"/>
</cross-domain-policy>

Geert's picture
Offline
Developer
Moderator
Clan: MOD

can anybody share a vpn over their network that fails to login?

 

regards,

Geert


 

Geert's picture
Offline
Developer
Moderator
Clan: MOD

Or can people give me their account to test with it?

Best regards,

Geert


 

Geert's picture
Offline
Developer
Moderator
Clan: MOD

Do you guys use Windows 8

What version of flash player gives the problem? (type and version please)

regards,

Geert


 

Offline
Clan: Babe

Exactly the same problem... any suggestions ? 

Geert wrote:

can anybody share a vpn over their network that fails to login?

 

regards,

Geert

sry, dont know how :S

but to the others. i have the same problem like almost a month i think. im using windows 7 and u know that u tested to play with my acc and it worked. i think its an problem with the ips. not from the accounts or things with that we play. a network problem. playing as guest and on american is possible. creating a room with guest and adding account also. this is only way to play. but only as host.. 

Offline

I use winows XP, or 7, and my flash version is 10 or 11, depending on computer.

In my opinion problem is with IP network. 

Offline

YES! I can play again!!!

OMG i can play again too :D nice job geert :P

 

Offline

http://funny.io/playeriodebugger.swf

Running Player.IO tests

[X] Successfully did simple Player.IO web request
[X] Successfully connected to Player.IO webservices
[X] Successfully loaded Player.IO PlayerObject
[X] Successfully loaded PayVault
 - Attempting to connect to Player.IO Multiplayer service